Stichting de Sportwereld zoekt een nieuw bestuurslid

Ben je geïnteresseerd in sportgeschiedenis en wil je een bijdrage leveren aan dit uitdagende werkveld? Wij zoeken een nieuw bestuurslid dat deze handschoen met ons op wil nemen!

Het bestuurslid dat wij zoeken denkt mee over de koers van de stichting, wil betrokken zijn bij de organisatie van activiteiten en is bereid om vier of vijf keer per jaar te vergaderen in Utrecht. Een rol als secretaris van de stichting behoort nadrukkelijk tot de mogelijkheden.

Over Stichting de Sportwereld
Stichting de Sportwereld is een landelijk werkende en enthousiaste organisatie die in 1995 is opgericht ter coördinatie en bevordering van de kennis over de geschiedenis en achtergronden van de sport in Nederland. Zij tracht dit doel te bereiken door het organiseren van bijeenkomsten, lezingen en studiedagen waarin sporthistorie centraal staat.

De stichting geeft tevens het gelijknamige kwartaaltijdschrift de Sportwereld uit in een oplage van ongeveer 180 exemplaren. Tot de trouwe lezers van dit magazine behoren historici, sociologen, sportjournalisten en andere in sport geïnteresseerde personen.

Het bestuur
Het bestuur van Stichting de Sportwereld bestaat uit zeven personen, van wie er één binnenkort stopt. De samenwerking onderling, alsmede met de redactie van het magazine en andere betrokkenen, gebeurt in een positieve, informele en collegiale sfeer. De bestuursleden ontvangen voor hun inzet geen vergoeding.

Interesse?
Heb je interesse om ons bestuur te versterken? Stuur dan een korte motivatie en cv naar Aad Haverkamp, via info@desportwereld.nl. Vrouwen worden in het bijzonder aangemoedigd te solliciteren.

Het huidige bestuur van Stichting de Sportwereld, inclusief projectcoördinator en webbeheerder.
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.