MAGAZINE

Het magazine de SPORTWERELD is het enige blad op het gebied van sportgeschiedenis in Nederland en Vlaanderen. Het biedt in elk nummer een fraaie mix van wetenschappelijke en journalistieke artikelen, vaste rubrieken als ‘Collector’s items’, de column van sporthistoricus Jurryt van de Vooren, recensies van sportboeken en een overzicht van recente publicaties over sport en sportgeschiedenis.

Het magazine is alleen beschikbaar voor abonnees en verschijnt vier keer per jaar (met een jaarlijks dubbelnummer), onder redactie van Jan Luitzen, Wim Zonneveld, Marnix Koolhaas en Pascal Delheye. Is uw interesse gewekt? Abonneren kan hier, voor maar €30 per jaar.

In ons vernieuwde digitale archief kunt u alle oude nummers nog eens teruglezen of losse artikelen uit deze magazines raadplegen. Alles tussen 1997 en een jaar terug is gedigitaliseerd! Uit de nieuwe edities plaatsen we na uitgave steeds één artikel online als longread.

Wilt u tekstueel bijdragen aan het magazine? Teksten en/of artikelen kunt u per mail sturen naar redactie@desportwereld.nl.