Reünie, filmcompilatie en tentoonstelling wegracecoureur Egbert Streuer

Egbert Streuer bereikte meer dan welke andere Nederlandse wegracecoureur ook. Drie wereldtitels heeft hij op zijn naam staan en twee keer was hij de snelste tijdens de TT van Assen. De tentoonstelling ‘Egbert Streuer’ in het Drents Museum vertelt het verhaal van de ingetogen Drent, die het liefst bescheiden op de achtergrond bleef.

Tijdens de instaprondleiding ‘Ooggetuigen over Egbert Streuer’ geven vrienden en bekenden van Streuer hun kijk op de wereld van het zijspanracen, de mens Streuer en het geheim achter zijn succes.

Informatie over bezoektijden en rondleidingen

Op zaterdag 9 februari 2019 kun je Egbert Streuer en Rolf Biland ook ontmoeten in het Drents Museum!
Op deze middag word je geheel in stijl ontvangen bij het Drents Museum. Kom langs bij de signeersessie met onder meer Streuer en Biland. De heren vertellen je tijdens het signeren ook graag over hun successen. Wil je ook weleens ervaren hoe het is om te racen op het TT Circuit Assen? Beleef het deze middag zelf met behulp van virtual reality. Ook kun je deze middag als echte motorheld op de foto en bezoek jij als een van de eerste bezoekers de tentoonstelling Egbert Streuer – Nederlands meest succesvolle wegracecoureur. Aan het eind van het bezoek staat er een spetterende eindshow op je te wachten.

Tijden en tickets De reünie met Steuer (website Drents Museum)

Het Drents Archief toont tijdens de TT-week op 26, 27 en 28 juni 2019 een filmcompilatie met onder andere nieuw binnengekomen historisch beeldmateriaal van de TT.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.