Remember ’88 op zaterdag 9 juni 2018

Na de Engelse Voetbaldag in Het Kasteel van Sparta Rotterdam en de Dag van de Verdwenen Clubs op de Wageningse Berg organiseert Staantribune op zaterdag 9 juni 2018 haar derde voetbalfestival. Ditmaal staat de dag geheel in het teken van het EK 1988, precies dertig jaar geleden. Dus strijk vast je retrovisgratenshirt en haal je Gullit-pet uit de mottenballen!

Locatie: ucs EDO, Manitobadreef 8 (sportpark Overvecht-Noord) in Utrecht | Tijd: Inloop vanaf 12.00 uur, start 13.00 uur | Kaarten: €10, te koop in de webshop!

Abonnees van Staantribune hebben gratis toegang en hebben dus recht op één gratis ticket. Stuur een mail naar info@staantribune.nl met je naam en abonnee-nummer. NB: Introducees dienen dus wel een kaart aan te schaffen (of gewoon lid te worden en zich aan te melden).  Je ontvangt enige weken voor het festival de tickets.

Programma
Er wordt onder meer een wedstrijd gespeeld tussen abonnees van Staantribune – aangevuld met enige prominente spelers – tegen ucs EDO, de allereerste club van de topscorer van het EK, Marco van Basten. Ook zullen verschillende sprekers ons mee terug nemen naar 1988 en ‘die dag’ in het Olympisch Stadion van München. Uiteraard is er ook een traditionele quiz en wordt de inwendige mens niet vergeten.

Klik op Marco voor Basten voor site Staantribune
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.