Fototentoonstelling 90 jaar vv Alblasserdam

Voetbalvereniging Alblasserdam viert in 2018 haar 90 jarig jubileum met diverse activiteiten. Zo had de jubilaris in maart de Jubileumvoetbalquiz, in mei de opening van de fototentoonstelling en in april het FIFA-toernooi. In juni zijn de jubileumactiviteiten feestelijk afgesloten middels een reünie.

De fototentoonstelling die in eerste fase in de kantine te bezichtigen was, is nu tot en met 30 september 2018 in de plaatselijke bibliotheek AanZet te aanschouwen en is toegankelijk voor iedereen.

De fototentoonstelling is uitgewerkt door Koos van Steenis en Harm Geerlings en zij kregen hierbij hulp van de Historische Vereniging Alblasserwaard.

Meer informatie
www.debibliotheekaanzet.nl

Bas Verhoevenweg op Sportpark Souburgh
Eerder dit jaar werd op Sportpark Souburgh de Bas Verhoevenweg officieel geopend. Bas Verhoeven heeft een belangrijke rol gespeeld bij de oprichting van het sportpark. En omdat hij ook nog eens lang verbonden is geweest aan vv Alblasserdam is besloten om de onthulling hiervan op 7 mei te laten plaatsvinden. De onthulling werd gedaan door wethouder Dorien Zandvliet en de weduwe van de heer Bas Verhoeven. Het was een prachtige waardevolle toevoeging aan onze 90e verjaardag.

Meer informatie op de website van vv Alblasserdam

Opening Bas Verhoevenweg op 7 mei 2018. Fotocredits: Cees van der Wal
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.