Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

AD Sportfilmfestival Rotterdam

6 apr 2017 - 8 apr 2017

Van donderdag 6 tot en met zaterdag 8 april 2017 vindt de derde editie plaats van het AD Sportfilmfestival Rotterdam (SFFR) in Cinerama Filmtheater. Naast de vele sportfilms en –documentaires zal ook dit jaar gastheer Wilfried de Jong diverse gasten uit de sport- en filmwereld ontvangen in zijn dagelijkse Talkshow.Rotterdam Topsport organiseert het festival voor de tweede keer in samenwerking met het AD,  ‘Andere Tijden Sport’ (NOS/VPRO), RTV Rijnmond, Helden en Sportnext.

 Van donderdag 6 april tot en met 8 april zullen in diverse zalen van Cinerama Filmtheater sportfilms en –documentaires draaien in verschillende takken van sport. Tijdens het SFFR zal het programma niet alleen bestaan uit films. De organisatie is in gesprek met verschillende partners om ook andere facetten uit de cultuursector een plek te geven in de programmering van het festival.

Hans den Oudendammer (directeur Rotterdam Topsport): “Na opnieuw een succesvolle editie van het AD Sportfilmfestival Rotterdam hebben we al snel bepaald dat een vervolg niet kon uitblijven. De positieve reacties van onze partners speelden ook mee in die beslissing. Sport en Cultuur gaan hand in hand in Rotterdam.”

Films en documentaires
In februari worden de eerste titels van het AD SFFR bekend gemaakt. Film- en documentairemakers en/of distributeurs kunnen titels aanleveren via info@sportfilmfestivalrotterdam.nl.

Algemene informatie
Meer informatie over het Sportfilmfestival Rotterdam is te vinden op www.sportfilmfestivalrotterdam.nl of via twitter @SFFRotterdam en Facebook www.facebook.com/SFFRotterdam. En kan door contact op te nemen met Lisette Eijgelsheim of Tim de Winkel via 010 – 497 12 12

Gegevens

Begin:
6 apr 2017
Einde:
8 apr 2017
Evenement Tags:
, , ,
Site:
www.sportfilmfestivalrotterdam.nl

Locatie

Cinerama Filmtheater
Geen reactie's

Geef een reactie