Boekpresentatie ‘De Haagse Voetbal Historie deel 3’

Op woensdag 16 november 2016 vond de presentatie plaats van het boek ‘Van de Buurtweg tot het Zuiderpark’. Het eerste exemplaar werd symbolisch uitgereikt aan de gebroeders Kees en Lex Schoenmaker. Het was gezellig druk in Den Haag bij boekwinkel Van Stockum aan het Spui vele bekende voetballers uit de Haagse voetbalhistorie. Het boek van Rob Pronk is deel 3 uit de serie ‘De Haagse Voetbal Historie’.

Meer informatie met TV-beelden en radio-interview van de presentatie is te vinden op de site van De Haagse Voetbal Historie

Klik hier om te bestellen (Nederlandse Sportboeken Club) voor € 15,-.


Over de serie
De Haagse Voetbal Historie begint serieuze vormen aan te nemen. De door Rob Pronk in het leven geroepen website trekt steeds meer bezoekers. En dat is logisch, want het aantal voetbalclubs in de regio Den Haag mag dan steeds minder worden, hun geschiedenis wordt alsmaar groter. Vooral omdat veel (ex-)voetballers of hun familieleden persoonlijke voetbalarchieven aan Rob toevertrouwen.

De boeken van de Haagse Voetbal Historie mogen zich ook verheugen in een steeds grotere lezersaanhang. De delen 1 en 2 – Van Malieveld tot Melis Stokelaanen Van De Adelaars tot De Zwarte Schapen – zijn nog altijd klinkende successen. Met het derde deel dat u nu in handen hebt, zal het niet veel anders gaan. De Haagse Voetbal Historie zal tenslotte altijd de moeite van het lezen waard zijn, vooral omdat de manier waarop Rob Pronk dat doet pure liefde voor het Haagse voetbal ademt.

Hij bewijst dat opnieuw in Van de Buurtweg tot het Zuiderpark met fraaie foto’s en informatie over ODB, Triomph, ADO, ADS, Scheveningen, Te Werve, VIOS, Ooievaars, VVP, WIK, HDV, Zwart Blauw, Blauw Zwart, NLS, Loosduinen, Texas, DKS, VDS, Oranjeplein, Oranje Blauw, Laakkwartier, maar ook individuele Haagse voetbaliconen als Rob van Dullemen, Coos Hübscher, Louis Wagner, Jan Arens, Nico Goedhardt, Guus Haak, Henny den Engelse, John Rietveld en vele anderen.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.