Abonnee actie!

Sportgeschiedenis mag zich verheugen in een groeiend aantal geïnteresseerden. Televisieprogramma’s over sportgebeurtenissen uit het verleden trekken honderdduizenden kijkers, sportquizzen zijn razend populair en er is een groeiend besef dat ons (sport)verleden ons veel vertelt over ons heden en de toekomst.

Die steeds grotere groep sportliefhebbers met belangstelling voor sportgeschiedenis zouden wij natuurlijk graag als nieuwe abonnee begroeten. Wij maken de SPORTWERELD immers voor zo veel mogelijk lezers. Tegelijkertijd zijn wij van plan de frequentie van verschijnen van het magazine te verhogen naar vier edities per jaar – waaronder altijd één themanummer. Bij deze verbreding van ons ledenbestand kunt u ons helpen. Daarom doen wij een beroep op u.

Als elke abonnee van de SPORTWERELD in zijn directe kennissenkring twee nieuwe abonnees weet te werven, kunnen wij het draagvlak van Stichting de Sportwereld versterken, en daarmee ook haar activiteiten. Voor slechts 25 euro per jaar krijgt elke abonnee voortaan liefst viermaal per jaar de SPORTWERELD in huis; voor dat bedrag hoef je het niet te laten!

Het enige wat u hoeft te doen, is geïnteresseerden uit uw omgeving door te sturen naar de pagina abonnee op deze site. De rest wijst zich vanzelf. Uiteraard kunt u deze link ook doorsturen naar al uw zakelijke en persoonlijke contacten van wie u denkt dat zij interesse hebben in de SPORTWERELD.

Alvast heel veel dank voor uw moeite en veel leesplezier met de SPORTWERELD!

Namens het bestuur van Stichting de Sportwereld,
Fons Kemper, voorzitter

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.