6e Sport Film Festival Rotterdam van 15 tot 18 april 2020

Het programma van het Sport Film Festival Rotterdam bestaat uit filmvertoningen, awards shows, talkshows en specials. Het filmprogramma is samengesteld uit vermakelijke, boeiende en inspirerende sportfilms met onderwerpen als de Olympische Spelen, Sport & Maatschappij of topsport.

Op 11 maart presenteert SFFR het programma.

De beste films van het festival worden bekroond met de internationale juryprijzen, de Rotterdam Sport Film Award en de SFFR Publiekprijs. Tevens worden de FICTS Guirlande d’Honneur en de FICTS Medallion d’Honneur uitgereikt aan respectievelijk een sportjournalist en Olympische kampioenen.

In de dagelijkse talkshow wordt met bekende en minder bekende filmmakers, filmkenners en topsporters gesproken over de films die tijdens het festival te zien zijn. Er wordt doorgepraat over belangrijke thema’s, over bijzondere cinematografie en ook over wat zich achter de schermen van de producties heeft afgespeeld.

De exposities en het 1-minuuut filmproject in de programmering van het Sport Film Festival Rotterdam dragen bij aan verbreding en verdieping op het gebied van sport en sportfilms en een grotere betrokkenheid bij het festival.

www.sportfilmfestivalrotterdam.com

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.