Vacatures Stichting de Sportwereld

Bent u geïnteresseerd in sportgeschiedenis en wilt u een bijdrage leveren aan dit uitdagende werkveld? Wij zoeken bestuurders die deze handschoen met ons op willen nemen!

Stichting de Sportwereld is een landelijk werkende en enthousiaste organisatie die in 1995 is opgericht ter coördinatie en bevordering van de kennis over de geschiedenis en achtergronden van de sport in Nederland. Zij tracht dit doel te bereiken door het organiseren van bijeenkomsten, lezingen en studiedagen waarin sporthistorie centraal staat.

De stichting geeft tevens het gelijknamige kwartaaltijdschrift de Sportwereld uit in een minimale oplage van 150 exemplaren. Tot de trouwe lezers van dit magazine behoren historici, sociologen, sportjournalisten en andere in sport geïnteresseerde personen.

De stichting heeft zich uitgesproken voor een nauwe samenwerking met de Vlaamse vakgenoten. Een uitdaging die de komende tijd ter hand moet worden genomen.

Binnen het zeskoppige stichtingsbestuur ontstaan er binnenkort twee vacatures. In principe gaat het om algemene leden, waarbij een van hen de portefeuille public relations zal beheren.

Het collegiaal werkende bestuur vergadert vier tot vijf keer per jaar op een centraal gelegen plek. De bestuursleden ontvangen voor hun (vrijwillige) inzet geen vergoeding.

Voor informatie over deze vacatures kunt u contact opnemen met Fons Kemper.
T: 070 – 386 80 31
E: voorzitter@desportwereld.nl

Augustus 2017

Tags:
,
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.