Heidy van Dam – Poortman (1967) is enthousiast, wat vooral goed van pas komt als het over werk gaat. Zij is beleidsontwikkelaar van – onder andere – sport- en beweegbeleid en daarnaast begeleidt zij projecten.

 

Sport en bewegen is met de paplepel ingegoten, vooral door vader die voetbaltrainer was. Turnen was haar grote passie, dat leidde tot een redelijk niveau, destijds. Als baby al mee zeilen en nog steeds actief als het met water(sport) te maken heeft: zeilen, zwemmen, schaatsen, snowboarden, skiën, (wind) surfen, kanoën. Verder graag in de buitenlucht om te rennen of te wandelen en soms in een vakantie te klimmen.

 

In 1987 CIOS Overveen afgerond en altijd werkzaam geweest in de sport. In 2018 afgestudeerd op management en bedrijfskunde met specialisatie sportmanagement. De motivatie om mee te besturen met De Sportwereld, is om aandacht te houden voor waar sport vandaan komt en de ontwikkelingen op de voet te volgen. Op basis van de geschiedenis kan beter aangepast worden op ontwikkelingen.